Termeni si conditii 

Site-ul www.2airsoft.ro se adresează în special jucatorilor de airsoft ,începători sau experimentați, cât si altor categorii de cumpăratori care practica sportul sau sunt amatori de miscare in aer liber. 

Prin plasarea unei comenzi catre Sc Management Prest Srl, detinatorul site-ului www.2airsoft.ro cumpăratorul isi însușește termenii și condițiile de vânzare practicate de 2airsoft. 

Produse

Produsele comercializate pe site sunt noi exceptând cele din sectiunea Produse Folosite sau alte produse în cazul cărora este specificat în mod expres că au fost utilizate sau au facut obiectul unor prezentări, demonstrații sau teste. 

Produsele vor fi livrate în ambalajul original al producătorului iar în momentul livrării vor fi însoțite de factura fiscală. În cazul în care nu regăsiți în colet factura aveti posibilitatea de a solicitarea emiterea unui duplicat prin email. Pentru produsele care beneficiază de garanție, 2airsoft va emite certificatul de garanție care se va regăsi în colet. 

Pozele produselor nu obligă 2airsoft, acestea fiind obținute de la producători sau distribuitori în scop orientativ și de promovare. 

Cumparatorul are dreptul de a solicita pozele reale ale produselor inainte de cumparare, însă acest lucru poate duce la intarzieri in procesarea comenzii. 

Garantie

2airsoft garantează că produsele vândute sunt conforme cu descrierile existente pe site, în acord cu declarațiile furnizate de producători în special prin publicitate, etichetarea produselor/ambalajelor, manuale/ghiduri de utilizare. 

Vânzătorul nu este răspunzător pentru declarațiile publice făcute de producător dacă probează că: 

-nu putea în mod rezonabil să cunoască declarațiile în cauză; 

-declarația fusese corectată la momentul plasării comenzii/încheierii contractului; 

-decizia de a cumpăra produsul nu putea fi influențată de declarațiile publice în cauză. 

Nu există lipsă de conformitate dacă la momentul plasării comenzii consumatorul a conoscut sau nu putea, în mod rezonabil, să nu cunoască lipsa de conformitate. 

Lipsa conformității rezultată dintr-o instalare incorectă a produselor este imputabilă vânzătorului dacă instalarea face parte din contract (dacă vânzătorul s-a obligat la aceasta) iar acesta instalează produsele pe răspunderea sa. 

2airsoft nu răspunde pentru lipsa de conformitate rezultată din instalarea necorespunzătoare realizată de consumator pe răspunderea sa, ori de o altă persoană desemnată de acesta din urmă. 

Consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului remedierea lipsei de conformitate prin: înlocuirea produsului, repararea acestuia, reducerea corespunzătoare a prețului sau rezoluțiunea contractului și repunerea în situația anterioară, astfel: 

(a) Înlocuirea/repararea produsului. 

Măsura înlocuirii/reparării produsului primează, consumatorul având dreptul de a solicita vânzătorului remedierea lipsei de conformitate prin această măsură, fără costuri pentru consumator, cu excepția situației în care măsura este imposibilă sau disproporționată. 

Măsura reparatorie este considerată disproporționată atunci când impune vânzătorului costuri nerezonabile în comparație cu cealaltă măsură reparatorie, avându-se în vedere: 

-valoarea pe care ar fi avut-o produsul dacă nu ar fi existat lipsa de conformitate; 

- importanța lipsei de conformitate; 

-dacă cealaltă măsură reparatorie ar putea fi realizată fără un inconvenient semnificativ pentru consumator; 

Repararea/înlocuirea produsului va fi făcută în cadrul unui termen stabilit de către părți, care nu poate fi mai lung de 15 zile de la momentul predării produsului lipsit de conformitate. 

(b) Reducerea corespunzătoare a prețului/rezoluțiunea contractului, poate fi solicitată de consumator în următoarele situații: 

-nu beneficiază de repararea sau înlocuirea produsului; 

-vânzătorul nu a luat măsura reparatorie într-o perioadă de timp rezonabilă, cu excepția situației în care depășirea termenului nu îi este imputabilă; 

-vânzătorul a luat măsura reparatorie cu inconveniente semnificative pentru consumator. 

Consumatorul nu are dreptul de a solicita rezoluțiunea contractului dacă lipsa conformității este minoră. 

Termenul de garanție legală de conformitate și garanție comercială este stabilit pentru fiecare produs/categorie de produse în parte, în raport de durata medie de utilizare a produsului respectiv, astfel cum este specificată de către producător. 

Produsele consumabile precum bile, gume hop-up, încărcătoare sau baterii nu beneficiază de garanție. 

Consumatorul pierde garanția în situația în care defecțiunea intervine ca urmare a utilizării necorespunzătoare (în raport de specificațiile producătorului, atunci când există) ori în situația efectuării de intervenții/reparații sau alte operațiuni neautorizate de către vânzător asupra produselor. 

In cazul garantiilor, contravaloarea transportului pana la sediul furnizorului este in sarcina cumparatorului exceptand situatia în care produsul achizitionat este recepționat cu defecte sau nefunctional și acest aspect este semnalat pe email la adresa comenzi@2airsoft.ro în termen de maxim 24 de ore de la recepția coletului. În cazul în care coletul prezintă la receptie urme de distrugere cauzate de catre curier va rugam sa ne contactati pe email si sa semnalati acest aspect în momentul receptionarii lui prin o nota pe documentul de livrare. 

Vânzătorul nu este responsabil de incompatibilitatea subansamblelor și pieselor între producatori diferiti, fie ca au fost achizitionate de la 2airsoft.ro sau de la alti vânzători. Totuși ne vom pune experienta si cunostintele in slujba Cmparatorului astfel incat sa evitam astfel de situatii. 

Achizitionarea produselor si plasarea comenzilor

Achizitionarea produselor se realizeaza prin plasara unei comenzi pe platform www.2airsoft.ro, prin email la adresa comenzi@2airosft.ro sau telefonic la numarul 0749073745. 

Recomandăm plasarea comenzilor pe platforma online pentru a evita situația în care produse cu stoc limitat nu sunt disponibile, fiind posibilă modificarea ulterioară a comenzii telefonic sau prin e-mail în limita stocului existent. Vor avea întâietate în procesare si livrare comenzile plasate online. 

După plasare, comenzile vor fi confirmate telefonic sau e-mail și nu mai este posibila editarea lor ulterioară. 

În cazul în care după plasarea sau confirmarea comenzilor Vanzatorul constată că unul, o parte sau toate produsele comandate nu sunt pe stoc, va informa de îndată clientul cu privire la acest aspect, iar acesta din urmă are dreptul de a anula total sau parțial comanda. 

În cazul in care Vânzătorul nu are posibilitatea de a realiza o comandă fie din lipsa stocului sau din alte motive imputabile sau neimputabile lui acesta nu are obligația de a suporta eventuale daune sau penalități pe care le poate solicita Cumparatorul. Dacă totuși cele două părți, de comun acord, 

ajung la un acord de suportare a unor eventuale daune, valoarea acestora nu poate fi mai mare decât valoarea produselor comandate sau achizitionate. 

Pentru procesarea comenzilor se vor solicita cumpărătorului informații legate de numele, adresa, numărul de telefon sau alte informații necesare. Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita informații suplimentare pentru a verifica vârsta cumpăratorului daca exista suspiciuni ca acesta nu îndeplinește vârsta minimă legală sau condițiile necesare deținerii sau achizitionării unei replici airsoft. 

PRIN NAVIGAREA PE ACEST SITE SI ACCESAREA SAU ACHIZITIONAREA DE PRODUSE DIN SECTIUNEA “REPLICI AIRSOFT” CUMPARATORUL CONFIRMA FAPTUL CA DETINE VARSATA LEGALA SAU INDEPLINESTE CONDITIILE LEGALE PENTRU DETINEREA SAU ACHIZITIOANREA UNEI REPLICI AIRSOFT. 

www.2airsoft.ro NU COMERCIALIZEAZA REPLICI AIRSOFT CATRE PERSOANE SUB 18 ANI. 

Clientul își asumă faptul că plasarea unei comenzi pe site-ul 2airsoft.ro IMPLICĂ O OBLIGAȚIE DE PLATĂ din partea sa, în termenii și condițiile prevăzute pe site. 

Preturi

Toate prețurile afișate pe site includ TVA . Vânzătorul nu este responsabil pentru comisioanele percepute pentru plățile prin bancă, acestea căzând în sarcina cumpărătorului. 

Reduceri și fidelizare

2airsoft derulează programe de fidelizare a clientelei prin acordarea de puncte de loialitate aferent comenzilor efectuate de clienți prin intermediul site-ului. Acestea pot fi convertite într-un cupon de cumpărături și utilizate pentru achiziționarea de produse într-un termen de maxim 6 LUNI de la data acordării. 

De asemenea, 2airsoft poate acorda reduceri clienților săi pentru un produs/o categorie de produse sau toate produsele disponibile pe site, în special, în raport de volumul comenzilor înregistrate de respectivul client. 

Dreptul de retragere

2airsoft își desfășoară activitatea în conformitate cu prevederile Directivei nr. 83/2011/UE privind drepturile consumatorului și O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii. 

Consumatorul beneficiază de dreptul de a se retrage din contractul încheiat cu 2airsoft și de a returna produsul, fără a suporta alte costuri în afară de cele legate de returnarea produselor. 

Dreptul de retragere poate fi exercitat într-un termen de 14 zile care curge de la data la care consumatorul sau o parte terță indicată de acesta, alta decât transportatorul, intră în posesia fizică a produsului cu privire la care se exercită dreptul. 

Exercitarea dreptului poate fi făcută fie prin completarea Formularului de retragere disponibil pe site, fie prin orice altă exprimare neechivocă transmisă vânzătorului prin intermediul mijloacelor de comunicare electronice. 

Consumatorul este obligat să returneze produsele vânzătorului într-un termen de maxim 14 zile de la comunicarea intenției de a se retrage din contract. 

2airsoft poate amâna returnarea sumelor primite drept plată din partea consumatorului până la receționarea produselor returnate de cel din urmă, dar nu mai mult de 14 zile. Vânzătorul returnează sumele primite din partea consumatorului folosind aceleași metode de plată ca și cele folosite pentru tranzacția inițială, cu excepția situației în care acesta din urmă consimte la o altă modalitate de restituire (fără costuri suplimentare). 

Consumatorul este responsabil față de 2airsoft pentru diminuarea valorii produselor cu privire la care s-a exercitat dreptul de retragere rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor. 

Responsabilitate

Management Prest SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori sau a eventualelor probleme de securitate a serverului ce gazduieste site-ul nostru sau acȚiunilor unor terte persoane. 

Confidentialitate 

Datele culese si solicitate Cumparatorului vor fi folosite de catre Vanzator doar pentru scopul in care au fost colectate si doar pentru a asigura realizarea comenzilor. Management Prest va asigura confidentialitatea datelor si va depune toate eforturile necesare pentru a pastra datele in siguranta si nu va vinde baza de date cu datele clientilor altor firme sau altor persoane. Datele vor fi cunoscute si prelucrate doar de catre Management Prest si angajatii acestuia precum si de firma de curierat care va realiza livrarea produselor. 

Refuzul dvs. de a furniza datele personale determină neprocesarea comenzii.